Потърси

DIY: Поличка с кръпки.


Представям ви последната дреха, която сътворих. Изцяло на ръка преправена от една стара много дълга и безинтересна пола. Обичах си я много полата, защото беше от изпращането ми, но много рядко я носех, защото просто не се връзваше с останалата част от гардероба ми (особено това лято). Също така дължината и ширината й в долната част малко затрудняваха движенията. Затова както повечето неща в моя гардероб, които забележа, че не употребявам достатъчно често претърпяват метаморфоза. 

Отрязах полата на половина, малко над коляното и я обших с множество кръпки изрязани от един прекрасен плат, който много дълго време просто се подмяташе в къщи и си търсеше предназначението.



Мразя да държа телефона си в чантата (торбата в последно време) и затова реших да пришия и джобче в размера на телефона ми:

А също така от остатъка от плата направих и шал, защото имам мания, че цветовете в облеклото ми трябва да се съчетават точно и ако е по-шарено, както в случая трябва да има друга част от облеклото която също да е в същия десен:

Доста се гордея с резултата и затова исках да споделя труда си с вас, надявам се да ви хареса. :)


No comments:

Post a Comment