Потърси

Лично-Лирично отклонение 101

(Май трябва да си направя рубрика за личните лирични отклонения, защото започват да се превръщат в тендениця. Та, както се казва, Enjoy... )

Потта се стичаше по шията й, болката пулсираше в мускулите й, сухожилията бяха опънати, а вените прозираха през млечната й кожа. Мислите й галопираха сякаш през пустиня, но тя правеше всичко възможно да не мисли за това, което беше пред очите й или това, което можеше и искаше да направи. Тялото й се огъваше във всякакви форми и трепереше от напрежение. Замисли се за температурата в стаята. Усети парещия въздух по голата си кожа. Нямаше причина да е толкова горещо, освен една единствена - тя така обичаше. Докато се опитваше да се концентрира върху дишането си, се замисли и за друго. Какво щеше да прави след това. Как трябваше да се държи, къде трябваше да гледа, къде да седне и как да се усмихне. Всичко случващо се беше ново за момиче, като нея. Замисли се върху миналото си. Грешките, които са я отвеждали в чужди чаршафи, от които се е отвивала опозорена и засрамена, неподходящите и вулгарни реплики, които е понасяла, само и само да бъде такава, защото... Защо е била такава?

Времето се изплъзваше като вода през пръстите й, а тя все още не знаеше какво да каже. Нощите преминаваха в дни, дните в безсънни нощи и болка. Сладка желана болка. Но само това получаваше. Не можеше да си позволи повече, не знаеше как, не искаше да сгреши. Болката я изпълваше, а погледа й попиваше останалото. Ненаситна, мълчалива, срамежлива, порочна, мила, искрена и истинска. Тя беше всичко и нищо, защото трябваше да се крие в собствените си чувства.

Правеше го толкова добре, че той дори не разбра...  и все още не знае.


3 comments:

  1. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    Настръхнах

    ReplyDelete
    Replies
    1. Наистина ли <3 аз го написах толкова бързо и без никаква мисъл в главата, изля се като чаша вода... Не мислех, че ще се получи хахах

      Delete
    2. Още едно доказателство, че когато те осени нещо трябва да го направиш без да се замисляш. Музата идва от никъде и ако нямаш лист и химикал на близо...

      Delete