Потърси

Sofia Film Fest Update and stuff...

Sofia International Film Fest стартира тази седмица. Локациите, където се прожектират филмите участващи във феста се пръскат по шевовете от посещения. Премиерата на един от най-чаканите филми част от феста, а именно Нимфоманката беше много успешна и предизвикателна, разбира се.

Горещо препоръчвам филма, аз останах много приятно втрещена. Метафорите и символиката, която е използвана разказва една наистина много интересна история, а сексът е просто обвивката на цялата същност. Нямам търпение да гледам и втората част. Ето къде можете да видите и програмата на феста: http://siff.bg/index.php?lang=bg

Тази година и Парти Зоната на Софиа Филм Фест също е много интересна. Концертите се провеждат в Клуб Matti-Di над кино Люмиер. Някои от изпълнителите, които вече свириха бяха Миленита и Funky Miracle, които ние успяхме да заснемем:













sBACCARA не изневери на себе си и засне и видео от концерта:


В Понеделник пък ще бъде много интересна вечер, защото на сцената на Matti-Di ще се качи една нова група, която впечатлява не само с контрабаса, но и с филмовото впечатление, което внасят в обстановката и настроението. Те се казват The Bedlam Club и са четири момчета от различни краища на света. Заедно те образуват един кинематичен пънк джаз квартет, който определено ще грабне много хора. Мен лично ме впечатлиха доста с визията си, различното си звучене и името им... Ето и едно кратко интервю-покана, с което те се надяват да привлекат повече луди души, с които да споделят своята музика на 10.03.



Ето и останалата част от програмата за Парти Зоната на фестивала, има доста интересни събития: https://www.facebook.com/events/1395611460707817/?fref=ts

Наистина тази година София Филм Фест надмина всякакви мои очаквания. А тепърва трябва да гледам толкова много филми. Този пост е само лека зарибявка за всички, които са се колебали дали да посетят. Не се колебайте, нищо няма да загубите, да не говорим колко е готино да си вземеш билет за феста, а именно:


Друго позитивно случващо се междувременно, и абсолютно лично, е че започнах активни тренировки. Реших, че здравословното ядене не е достатъчно, за да се чувствам абсолютно добре в кожата си и да съм наистина здрава, упражненията за тялото също са много важни. От другия месец смятам да започна отново да тренирам и йога, за което ще направя отделен пост, защото цялото решения да подновя тренировките върви и с екстри. 

Не знам до каква степен са ви интересни тези life updates, но може би аз имам нужда да ги запиша, за да преминат в една друга графа. Затова смятам и аз като Мани да започна едни такива лични ъпдейти, но до са малко по-емоционално насочени. Не знам какво ще се получи, но с този блог всичко се случва доста хаотично и емоционално, какъвто е и целият ми живот, затова няма да изневерявам на себе си.

Това е за сега, очаквайте още ъпдейти от феста, основно свързани с филмите, защото има доста интересни неща, които ще се случват, интересни от сорта на актьорският състав на Ало, Ало, от които смятам да взема интервю!

No comments:

Post a Comment