Потърси

#100happydays


От няколко дни насам попадам на този таг из Facebook. Стана ми интересно и реших да провера аджеба за какво иде реч. Оказа се инициатива точно като за мен - внасяща позитивизъм и усмивки в ежедневието! Става дума за ето този сайт: http://www.100happydays.com/ и за един лесен и забавен начин да се научим да обръщаме повече внимание на мъничките радости в живота ни. Разбира се в следващите няколко дни очаквам да бъда нападната с реплики от сорта: "Що го правиш тва, не можеш ли и иначе да си щастлива?", "Ако не си постваш снимки всеки ден няма да си щастлива, така ли?", "Тва някво смешно суеверие ли е?". Очаквам ги тия реплики и само ще им се усмихвам, защото доста хора имат навика да издълбават лошото и в най-хубавите неща. Както и да е, аз ще изпълня предизвикателството, защото то е точно такова - предизвикателство, проста ежедневна мотивация, а най-лесния начин човек да достигне някаква цел и да постигне нещо е да открие своята мотивация, дори и тя да е простичка и неразбираема за другите хора.

Снимките с мой уникален хаштаг #Desis100HappyDays ще качвам във Facebook-а ми и ще се постарая и в Instagram, а тук ще пускам сбор от снимките през седмицата.

Горещо препоръчвам да се пробвате, забавно е, позитивно е, интересно е, кара ви да се усмихвате повече и до колкото разбирам от сайта има някаква вероятност ако завършите предизвикателството да получите книжка с всичките ви снимки, което ще бъде един прекрасен спомен!

Е оставям ви с нещо позитивно и красиво и бъдете щастливи по-често:


5 comments:

  1. Kрада! :) Ще гледам да започна още утре <3
    Иначе, който те пита "Що го правиш това", да си гледа работата :Р Човек и да е щастлив, трябва да разнася позитивизъм ;) А какво по-хубаво от този начин - да споделиш това, което те е направило щастлива. Със сигурност ще усмихнеш някого <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Подкрепям! И аз обмислям да го започна. :)

      Delete
  2. Давайте и вие момичета много е приятно и наистина усмихнах някой и аз се усмихвам повече :-) много хубава инициатива е <3

    ReplyDelete
  3. Хмм...Интересна идейка. Няма да навреди да се опита. Благодаря, че ни запозна с инициативата. :)

    ReplyDelete
  4. go for it, всъщност наистина не коства абсолютно нищо особено ако имаш камера на телефона и интернет хахах

    ReplyDelete