Потърси

Orzene Beer BB. Optimum hair cream

Не съм по козметичните ревюта и повечето от вас са забелязали, че не се справям много добре, но някои продукти просто ме впечатляват много и когато не намеря информация за тях из любимите ми бюти блогове някак си го вземам присърце. Тъй че не ме съдете, че пак ще направя жалък опит да споделя опита си с един продукт за коса.


Говоря за Orzene Beer BB. Optimum hair cream за суха и увредена коса. Някои от вас може да знаят, че имам проблеми с косата и търся всякакви решения. Покупката на този продукт беше абсолютно спонтанна, а обикновено не правя така. Опаковката ме привлече също и марката, която аз харесвах доста преди, но с течение на обстоятелствата спрях да ползвам. На етикета прочетох "комбинация от бира и хидролизирани протеини, които подсилват увредената коса", което ми беше достатъчно.

Признавам не погледнах съставките и може би ако бях щях да се позамисля, защото избягвам да ползвам неорганични продукти особено за косата. Обаче след 5-6 използване започвам да усещам промяна.


Нека започна всъщност с обяснение защо избрах този крем.
На опаковката пише 5 Action / 1 Move. Петте действия, които обещават производителите са:
Perfect shine, Restore, Moisturizing, Sleek, Frizz control. От цялата работа не повярвах на последните две, защото ми звучеше too good to be true, на блясъка също се съмнявах. Обаче за блясъка сгреших. Всъщност доста се изненадах когато разбрах какво всъщност имат предвид под блясък. Да, имат предвид реален блясък, златист блясък, който кара косата да блести... Първоначално това направо ме шокира, особено факта, че всеки път като си пипнех косата ръцете ми лъщяха в златно. Но след като се боядисах малко по-руса преди няколко дни, установих, че продукта явно е бил предназначен за момичета с по-светли коси. На русото стои наистина доста добре, не се забелязва, но придава доста мек оттенък на слънце.


До тук със страничните ефекти. Основните са тези, които ме вълнуват, предполагам и вас. Споменах, че усещам промяна в структурата на косата ми вече. Сгъсти се доста след като започнах да нанасям продукта след всяко измиване. Правя го на мокра коса по цялата дължина, най-вече в крайчетата. Косата ми е рядка по принцип и доста пада. Сега обаче я усещам доста по-плътна. Разресва се по-лесно след нанасянето, връхчетата изглеждат една идея по-здрави и не чак толкова сухи (те са много сухи!). Предполагам с времето ефекта ще се засили, но това, което забелязвам до този момент е оптимистично.



Пак казвам, че продукта би бил по приятен за момичета със светли коси, на тъмна коса седи странно признавам си и за благото на косата ми започнах да свиквам с вечно блещукащите ми ръце, което не е изключително натрапчиво или забележимо, просто аз ненавиждам блещукащи и брокатени оттенъци. Абе щом търпя това значи косата ми става наистина мека и жизнена и видимо се усеща.

Ами не мога да дам повече информация на този етап, освен да изразя колко съм щастлива, че косата ми най-накрая придоби някакъв нормален и приятен

7 comments:

  1. До последно си мислех, че става въпрос за ББ крем... :x
    Викам си, абе, Десито да не се е объркала нещо, защото на продукта пише BB, ама каквато съм си шматка... Малко се позамислих като видях бялата консистенция, ама аз съм си съмнителна по природа. Хихиххии.
    Много полезно ревю (това го установих на второто четене, като усетих грешката си. XD), ще взема да пробвам и аз, че и при мен има същия проблем с краищата... :/

    ReplyDelete
  2. Странното е, че сякаш има функцията на BB крем, но за коса, доста странен продукт хаха

    ReplyDelete
  3. Определено ме грaбнa. Още утре отивaм и си го взимaм! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ехеее супер, дано и на теб подейства така както на мен <3 можеш да го откриеш в Ремедиум, на други места не знам дали съм го мяркала...

      Delete
  4. Гут гут вери гут, но мен ще ме спре това с бляскавите елементи, пък и не съм мого руса. Пишеш, че се справя с дивата коса, а аз имам супер непокорна косица, понякога ми иде да я резна зверски. Заседна на една дължина вече година и я чакам да "покълне", но започва да ми писва. Мммм
    П.С Видях че си с нов дизайн и все се каня да ти кажа, че много ме кефи.

    ReplyDelete
  5. И мойта хич не расте, но май се примирих... Не бих го препоръчала за тъмна коса наистина и мен не ми е приятен ефекта с блещукането, но на руса коса почти не се забелязва... Все още съм в търсене на идеалния продукт за моята коса :-)

    ReplyDelete
  6. Точно снощи го ползвах това нещо за пръв път, съвсем случайно в дома на една приятелка :) Много ме впечатли и днес веднага търся ревюта :) Определено ще се сдобия с него, много хубава публикация. Можеш да погледне и моя блог :)
    http://pandasmakeup.blogspot.bg/

    ReplyDelete