Потърси

Морскo завръщане.

Повечето от вас сигурно вече са ме забравили напълно, тъй че реших да започна отначало. Дори си преоблякох блога, за да не се чувствам толкова виновно.
За тези от вас, които все пак имат бегъл спомен за какво иде реч в това мое пространство искам да се извиня и да ви поздравя. Не съм спряла да следя и чета блоговете на нито един, когото следвам, просто потънах в творческа черна дупка. Тази черна дупка обаче не беше погълнала изцяло креативността ми, само начина на изразяването й в интернет пространството. Затова сега ще представя много изкуство и много приключения. Ще споделя също така, че смятам да отдам повече внимание именно на тези две звена, плюс "лирическите отклонения", които понякога изскачат без предупреждение.
За всички вас, които нямате спомен за моето така или иначе кратко съществуване ще ви представя блога така както смятам да съществува от тук нататък (и обещавам вече да се грижа за него). Изкуствата, с които се занимавам са центъра и съществото на тази интернет страничка, а те по своему не са малко. Няма да изреждам сега, след малко ще подам малък жокер.
И така от днес творческия ми псевдоним е Деси Морска, а тук ще бъде моето малко виртуално ателие. Приветствам всички стари и нови приятели, прегръщам ви с цветове и се надявам това, което предстои да ви забавлява, завладява и вълнува.


5 comments: